Bij aanschaf van uw haarwerk op basis van een medische verklaring*  ontvangt u een vergoeding van uw verzekeraar. De hoogte van dit bedrag hangt af van de verzekering die u heeft afgesloten. De basisvergoeding 2018 bedraagt  € 431,00. Bent u aanvullend verzekerd, dan kunt u wellicht een hogere vergoeding krijgen. Deze informatie staat in uw polisvoorwaarden of informeert u bij uw zorgverzekeraar.

* Medische verklaring: de medische verklaring, daar wordt mee bedoeld de verklaring/diagnose van de huisarts of specialist. Dit is een formulier van de arts waarop vermeld staat wat de medische oorzaak is van het haarverlies. Dit kan zijn de verklaring: alopecia areata, alopecia androgentica, alopecia totalis, chemotherapie of een andere medische oorzaak.

Wat wordt vergoed?

Haarinstituut Westland staat als een leverancier van betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige haaraanvullingen bekend bij alle zorgverzekeraars. Bij alle zorgverzekeraars zijn wij dan ook een erkend zorgverlener.

Als u een haarwerk aanschaft, komt u in aanmerking voor een basisvergoeding en aanvulling, al naar gelang uw zorgverzekering.

Wij kunnen u helpen bij het verkrijgen van deze vergoeding, die we direct in mindering brengen op het aankoopbedrag. Wilt u weten voor welk bedrag u in aanmerking komt, mail of bel ons dan.

 


 

Certificering SEMH

Haarinstituut Westland is een door de SEMH gecertificeerd haarwerkspecialist en erkend door alle zorgverzekeraars. De SEMH (Stichting Erkenningsregeling Leverancier Medische Hulpmiddelen) is een onafhankelijke organisatie die in samenspraak met die branche, gebruikersorganisaties en zorgverzekeraars, eisen opstelt waaraan een goed leverancier dient te voldoen. Elk jaar controleert SEMH aan de hand van een toetsing of de erkende leveranciers aan deze eisen voldoen. U heeft een haarprothese van ons geleverd gekregen. Ondanks het feit dat wij uitgebreid met u de mogelijkheden, onmogelijkheden en eventuele beperkingen van het haarprothese hebben besproken, kan het toch zo zijn dat het haarprothese niet voldoet aan uw eisen.

Locatie

Filiaal Poeldijk
Voorstraat 143
2685 EL Poeldijk

Openingstijden

Filiaal Poeldijk
Op afspraak
Ma t/m vrij    09:00 - 17:30 uur
Zaterdag       09:00 - 13:00 uur 

 

 

 

Volg ons