Wij adviseren

en begeleiden u graag

 

Haarinstituut Westland biedt zowel medische als cosmetische oplossingen voor haarproblemen. Voor beide doelgroepen hanteren wij een andere werkwijze.

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u uw specifieke wensen bespreken? Neem dan contact op met ons. Wij helpen u graag!

Medisch
Het vergt emotioneel veel kracht om u te oriënteren op de aanschaf van een haarstuk of pruik. Wij voorzien u van deskundig advies en ondersteunen u bij het maken van de juiste beslissingen. Rust, privacy en eerlijkheid staan hierin voorop.

De eerste stap is het maken van een afspraak, waarin u uw wensen kenbaar maakt. Dit gesprek kan bij ons in de praktijk, bij u thuis of in het ziekenhuis plaatsvinden. Het is van belang dat u voor dit gesprek een rustig moment uitkiest in een vertrouwde omgeving. Wellicht vindt u het fijn om een familielid of vriend(in) voor dit gesprek uit te nodigen.

Samen met onze professionals bekijkt u welk model, welke kleur en welke soort haar het dichtst bij uw wensen in de buurt komt. Na dit gesprek kunt u deze opties overwegen en eventueel voorleggen aan uw zorgverzekeraar. Wij begeleiden u graag bij de aanvraag van een vergoeding van uw verzekeraar.

Als u niet in staat bent om uw haarstuk of pruik te onderhouden, dan kunnen wij deze voor u verzorgen.

Cosmetisch
De allereerste stap naar uw droomlook is het maken van een afspraak met één van onze specialisten. In dit gesprek staan uw wensen centraal en worden alle mogelijkheden doorgenomen.

Als wij een haarwerk of pruik op voorraad hebben in de voor u geschikte kleur, structuur en maat, dan weven wij uw haarwerk direct in. Dient er maatwerk verricht te worden, dan worden uw maten opgemeten en contacten wij u als uw haarwerk klaar is.

Heeft u graag dat wij uw haarstuk of pruik onderhouden, dan doen wij dat graag voor u.

Wilt u meer informatie?

U kunt ons bellen of mailen

Locatie

Filiaal Poeldijk
Voorstraat 143
2685 EL Poeldijk

Openingstijden

Filiaal Poeldijk
Op afspraak
Ma t/m vrij    09:00 - 17:30 uur
Zaterdag       09:00 - 13:00 uur 

 

 

 

Volg ons