Clinique du Cheveu

Sinds een aantal jaar werkt Haarinstituut Westland met Clinique du Cheveu. Dit is een product speciaal voor mensen die een doeltreffend antwoord willen voor hun haarproblemen. Clinique du Cheveu is een instituut voor haarverzorging dat al 30 jaar bestaat met vestigingen in Frankrijk, België en Nederland.

Haaranalyse door therapeut
Dankzij ingenieus haaronderzoek met een exclusieve microcamera kan onze haartherapeute uw haarwortels en de kwaliteit van uw haar grondig onderzoeken. Zo komt de oorzaak van uw haaruitval, haarverlies of dunner wordend haar aan het licht. Op basis daarvan kunnen we een specifiek, doelgericht behandelplan voor u opstellen.

Breed gamma
Clinique du Cheveu heeft een volledig gamma van verzorgingsproducten. Zo zijn er shampoos en crèmes voor allerlei haartypes, maar ook sterk geconcentreerde etherische oliën en lotions waarmee we de hoofdhuid en de haarwortels goed kunnen voeden, zodat het haar gezond blijft.

Speciaal
Eén van onze producten willen we speciaal benoemen: de spray “Clinicapil Anti-chute” die onderworpen werd aan een klinische test die bewees dat bij 80% van de behandelde personen hun haaruitval stopte.

Natuurlijke basis
Al onze producten zijn op plantaardige basis samengesteld uit biologische teelt, dus zeer zacht voor uw haar en hoofdhuid. Vooral na een periode van haaruitval, zeker na een chemobehandeling, is het belangrijk dat uw haar weer zo gezond en sterk mogelijk terugkomt. Clinique du Cheveu helpt u hierbij.

 

Locatie

Filiaal Poeldijk
Voorstraat 143
2685 EL Poeldijk

Openingstijden

Filiaal Poeldijk
Op afspraak
Ma t/m vrij    09:00 - 17:30 uur
Zaterdag       09:00 - 13:00 uur 

 

 

 

Volg ons